Ξέχασα/Μπλόκαρα τους Κωδικούς μου!

Username

Εάν δε θυμάστε το username που δηλώσατε κατά την πρώτη σας είσοδο στο νέο e-Banking παρακαλούμε καλέστε το Europhone Banking στο 210-95.55.000 ή στο 801-111-1144 από σταθερό*.

 

 

Password

Ιδιώτες

Επιχειρήσεις

Μπλόκαρα το Password μου!

Εάν καταχωρήσατε 3 συνεχόμενες φορές λανθασμένα τον κωδικό πρόσβασής σας στην υπηρεσία e-Banking (Password), για λόγους ασφαλείας το σύστημα τον έχει μπλοκάρει. Ζητήστε την επανενεργοποίηση του καλώντας το Europhone Banking στο 210-95.55.000 ή στο 801-111-1144 από σταθερό*.

 

Ξέχασα το Password μου!

Εάν ξεχάσατε το Password σας, πρέπει να αποκτήσετε καινούριο κι αυτό γιατί, για λόγους ασφαλείας, κανείς στην Τράπεζα δεν τον γνωρίζει έτσι ώστε να σας τον υπενθυμίσει. 

Μπορείτε να εκδώσετε νέους κωδικούς e-Banking online επιλέγοντας «Έκδοση Κωδικών» και στη συνέχεια να τους ενεργοποιήσετε καλώντας το Europhone Banking*. Εάν δεν έχετε κωδικό Europhone Banking ενημερωθείτε για τους εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής κωδικών επιλέγοντας εδώ

*Απαιτείται η χρήση κωδικού Europhone Banking

  

 

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει ή μπλοκάρει τους κωδικούς εισόδου σας στην υπηρεσία e-Banking, αποστείλατε το σχετικό έντυπο επιλέγοντας «ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ PASSWORD ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥ CERTIFICATE ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΗ»

· με φαξ στο 210-3523306

· σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank

· ταχυδρομικά, στην διεύθυνση:

Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ
Τομέας E-Business
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών E-Banking
Αμαλιάδος 20 & 'Eσλιν
11523 Αθήνα