Ξέχασα/Μπλόκαρα τον Κωδικό μου!

Username

Εάν δε θυμάστε το username που δηλώσατε κατά την πρώτη σας είσοδο στο νέο e-Banking παρακαλούμε καλέστε το Europhone Banking στο 210-95.55.000 ή στο 801-111-1144 από σταθερό*.

 

 

Password

Ιδιώτες

Επιχειρήσεις

Μπλόκαρα το Password μου!

Εάν καταχωρήσατε 3 συνεχόμενες φορές λανθασμένα τον κωδικό πρόσβασής σας στην υπηρεσία e-Banking (Password), για λόγους ασφαλείας το σύστημα τον έχει μπλοκάρει. Ζητήστε την επανενεργοποίηση του καλώντας το Europhone Banking στο 210-95.55.000 ή στο 801-111-1144 από σταθερό*.

 

Ξέχασα το Password μου!

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό Password σας, πρέπει να αποκτήσετε καινούριο κι αυτό γιατί, για λόγους ασφαλείας, κανείς στην Τράπεζα δεν τον γνωρίζει έτσι ώστε να σας τον υπενθυμίσει. 

Μπορείτε να εκδώσετε νέο κωδικό e-Banking online επιλέγοντας «Έκδοση Κωδικoύ» και στη συνέχεια να τον ενεργοποιήσετε καλώντας το Europhone Banking*. Εάν δεν έχετε κωδικό Europhone Banking ενημερωθείτε για τους εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής κωδικών επιλέγοντας εδώ

*Απαιτείται η χρήση του 4ψήφιου κωδικού για το Europhone Banking και οποιαδήποτε ενεργή κάρτα της Τράπεζας

  

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει ή μπλοκάρει τους κωδικούς εισόδου σας στην υπηρεσία e-Banking, αποστείλατε το σχετικό έντυπο επιλέγοντας την ανάλογη ενέργεια, παρακάτω : 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΈΚΔΟΣΗ ΝΕΟΥ ΚΩΔIKOY

 

Μπορείτε να αποστείλετε το έντυπο, με τους εξής τρόπους:

· με φαξ στο 210-3523306

· σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobank

· ταχυδρομικά, στην διεύθυνση:

Τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ
Επιχειρηματική Μονάδα Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ( e-Business )
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών E-Banking
Παναγούλη & Σινιόσογλου
14234 Ν.Ιωνία